torsdag, oktober 12, 2006

Jeg sprutter af harme!

Arrghhhhh!!!

Så kryb dog tilbage i de infantile huller, I kommer fra! Intrigante snotskovle!

Jeg er SÅ træt af at læse og høre om fjolser, der tegner tegninger af profeter for sjov. Find dog for fanden på noget bedre at bruge jeres kreativitet og tid på! Det kan GODT være, at visse folkeslag efter vores nordiske og lalleglade opfattelse er lidt for ømtålelige over for noget, som vi herhjemme opfatter som uskyldig morskab - men der er ingen grund til at sjoske rundt i suppedasen i ytringsfrihedens navn, når der ikke er noget som helst budskab at ytre.

Det har aldrig været særlig yndigt, venligt eller intelligent for den sags skyld at provokere blot for provokationens skyld.

DROP DET!

Hvis jeg støder nogen med dette indlæg - det være sig latterlige tegnere eller nærtagende troende - så har jeg ikke andet at sige end kom dog videre, nyd livet og hyg for helvede, HYG!

Hrmp!

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Siden ingen andre har svaret på dette indlæg, vil jeg tage mig den frihed til at give dig ret.
Folk er sgu for dumme!

Cultural Sensitivity, var der en gang en eller anden klog mand, som talte i meget lang tid om...

Det skader jo ikke mig og mit liv at lade være med at tegne sådan nogle tegninger - så hvorfor gøre det? I stedet for at tage den der lille smule hensyn.

( Ikke, fordi jeg forstår den følsomhed, som nogle religiøse mennesker besidder - men der går intet af mig ved at tolere det og udvise hensyn...)

10:26 AM  

Send en kommentar

<< Home