onsdag, august 23, 2006

Jamen det rykker jo!

Jeg har til min gru opdaget, at jeg er en af den slags mennesker, der på offentlige steder står i min egen lille verden og vipper - nogle gange blot med en fod, andre gange med hele kroppen - og mimer sangteksterne, når jeg hører musik fra min iPod...

Det er bare så pokkers svært at undertrykke, når musikken jo gør mig så dælens munter i betrækket. Men hey - hvem siger også, at det ikke er okay at imitere en falleret popstjerne i ny og næ?!

Milli Vanilli - watch out - Snow is in da house!

3 Comments:

Blogger soesterlystig said...

Yo yo!

9:03 AM  
Anonymous Anonym said...

Jeg synes det er ok, så længe du ikke er en af dem der synger med... (uden at kunne høre hvad de selv synger): "mmmmilly jean is not my lover, shust a girl.....na na na..is not my son.."...

1:49 PM  
Blogger Solsikke said...

Jeg skråler altid med, når jeg hører radio i min bil. Det generer jo ikke nogen. Men en dag holdt jeg for rødt, og jeg opdagede pludselig, at manden i bilen ved siden af mig sad og grinede af mig. Jeg ved ikke, om han også hørte P3, og syntes, at det var mærkeligt at se en pige skråle med på et mandsschauvanistisk rapnummer. Hvem ved?

3:00 PM  

Send en kommentar

<< Home