onsdag, august 23, 2006

Jamen det rykker jo!

Jeg har til min gru opdaget, at jeg er en af den slags mennesker, der på offentlige steder står i min egen lille verden og vipper - nogle gange blot med en fod, andre gange med hele kroppen - og mimer sangteksterne, når jeg hører musik fra min iPod...

Det er bare så pokkers svært at undertrykke, når musikken jo gør mig så dælens munter i betrækket. Men hey - hvem siger også, at det ikke er okay at imitere en falleret popstjerne i ny og næ?!

Milli Vanilli - watch out - Snow is in da house!

5 Comments:

Blogger soesterlystig said...

Yo yo!

9:03 AM  
Anonymous Anonym said...

Jeg synes det er ok, så længe du ikke er en af dem der synger med... (uden at kunne høre hvad de selv synger): "mmmmilly jean is not my lover, shust a girl.....na na na..is not my son.."...

1:49 PM  
Blogger Solsikke said...

Jeg skråler altid med, når jeg hører radio i min bil. Det generer jo ikke nogen. Men en dag holdt jeg for rødt, og jeg opdagede pludselig, at manden i bilen ved siden af mig sad og grinede af mig. Jeg ved ikke, om han også hørte P3, og syntes, at det var mærkeligt at se en pige skråle med på et mandsschauvanistisk rapnummer. Hvem ved?

3:00 PM  
Anonymous Anonym said...

Welcome to our website for you World of Warcraft Gold,Wow Gold,Cheap World of Warcraft Gold,cheap wow gold,buy cheap wow gold,real wow gold,Power Leveling sell wow gold, ...Here wow gold of 1000 gold at $68.99-$80.99 ,World Of Warcraft Gold,buy wow gold,sell world of warcraft gold(wow gold),buy euro gold wow Cheap wow gold,cheapest Power Leveling wow gold store ... buy euro gold wow wow gold--buy cheap wow gold,sell wow gold.welcome to buy cheap wow gold--cheap, easy, wow gold purchasing.World of Warcraft,wow gold Super ...
We can have your wow gold,buy wow gold,wow gold game,world of warcraft gold, wow Gold Cheap wow, Cheap wow gold,world of warcraft gold deal,wow powerleveling Cheap WOW Gold ...Welcome to our website for you World of Warcraft Gold,Wow Gold,Cheap World of Warcraft Gold,wow gold,buy cheap wow gold,real wow gold,sell wow gold, ... Here wow gold of 1000 gold at $68.99-$80.99,World Of Warcraft Gold,buy wow gold,sell world of warcraft gold(wow gold),buy gold wow lightninghoof instock Power Level Cheap wow gold,cheapest wow gold store ... wow gold--buy cheap wow gold,sell wow gold.welcome to buy cheap wow gold--cheap, easy, wow gold purchasing.World of Warcraft,wow gold Super ...Power Level Wow gold- Gold for buy gold wow lightninghoof instock EU-Server: ...wow Gold EU: starting from 84,99?; 3000 WoW Gold EU: starting from 119,99?. wow Gold- Leveling Services: ...We can have your wow Gold,buy wow Gold,wow Gold game,wow gold, Cheap wow Gold, Cheap World of Warcraft Gold,Power Level world of warcraft gold deal,buy cheap wow gold,Cheap WOW Gold ...Here wow Gold of 1000 gold at $68.99-$80.99,World Of Warcraft Gold,buy wow Gold,sell world of warcraft gold(wow gold),Cheap wow gold,cheapest World of Warcraft Gold store ...

8:01 AM  
Anonymous Anonym said...

wow gold t wow gold world of warcraft gold to our loyal and reliable customers.

5:13 AM  

Send en kommentar

<< Home