onsdag, august 30, 2006

Om at tro...

Jeg tror. Jeg tror på kærligheden. Jeg tror på venskaber. Jeg tror på styrken ved en god familie.

Jeg tror, at der engang fandtes en mand ved navn Jesus, der skilte sig lidt ud fra mængden. Men i samme ombæring tror jeg også på, at der også på dén tid fandtes lumsk tobak og euforiserende svampe. Jeg tror også på, at en fjer kan blive til fem høns...

Fællesskabet og samhørigheden i forbindelse med religion, tror jeg, er en vigtig parameter for religiøse mennesker. Jeg tror, at religiøse mennesker finder styrke ved dette sammenhold omkring deres fælles religion.

Jeg føler mig ikke svag, fordi jeg ikke er religiøs. Jeg er stadig troende, blot i den forstand, at jeg ikke er tilhænger af en bestemt religion og derigennem finder styrke og trøst i noget, som engang (måske) var. Jeg finder derimod min styrke og trøst i nutiden. Hos de folk, jeg elsker og som elsker mig.

Jeg tror på, at der er mere mellem himmel og jord, end det man kan se med det blotte øje, man skal blot turde fjerne skyklapperne for en stund og åbne sit sind. Men jeg kan ikke give denne tro et ansigt eller et navn. Tro bør ikke være stationær og med brugsanvisning. Tro bør være dynamisk, individuel og spontan.

Jeg tror. Jeg tror på kærligheden. Jeg tror på venskaber. Jeg tror på styrken ved en god familie.

Jeg tror på mirakler. Både fortidens, nutidens og fremtidens mirakler.

Jeg tror rent faktisk også på, at vores bambus mod alle odds har overlevet blomstringen.

5 Comments:

Blogger Spirren said...

Det er altid en styrke at have en tro på noget.

Stort knus til dig fra mig.....

11:53 AM  
Blogger soesterlystig said...

Hørt!

2:54 PM  
Anonymous Anonym said...

Hmmm, somebody is getting married.

3:00 PM  
Blogger Snowie said...

Hmmm, but not in a church ;-)

3:04 PM  
Anonymous Anonym said...

Jeg tror på DIG... <3

9:57 PM  

Send en kommentar

<< Home