onsdag, september 06, 2006

Arghh!

Der er korsedderkopper over alt!

Når jeg stiller min cykel fra mig, blinker to gange med øjnene og kigger på den igen, så er den tæsket ind i edderkoppespind og store, frodige korsedderkopper.

Prøver jeg at løsne spindet fra cykelstyret med en finger, så sker det ikke så sjældent, at en kleppert kort tid efter med faretruende hast er på vej op mod min hånd i et tyndt spind. Panikken er nær, og jeg vinker som besat til alt og alle.

Jeg fatter ikke, at de kan lave deres spind så hurtigt, og jeg fatter ikke, hvordan spindet kan gå fra min cykel og over mod muren, med måske 30 cm imellem. De må jo være edderkopperacens allerypperste atletikudøvere.

Arghh jeg ser dem hele tiden - og jeg er træt af at få lange usynlige spind i ansigtet flere gange dagligt. Smut!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jeg havde den samme oplevelse så sent som i morges, hvor jeg skulle med toget.. med cyklen på nakken hoppede jeg på toget, og da jeg stillede den fra mig, var der en enorm edderkop med spind lige under sædet.. Jeg skyndte mig ned i en anden vogn, og da jeg kom tilbage 45 minutter senere, var den heldigvis væk.. gad vide, om den stadig er i toget?

9:54 PM  
Blogger GitteK said...

Man kan da vel ikke gøre for at man simpelthen ikke kan modstå dig ;o)
.......edderkop eller ej

tihi

10:55 PM  

Send en kommentar

<< Home