onsdag, november 22, 2006

Myrekryb...

Det gør simpelthen fysisk ondt på mig, når folk skriver "smiler" eller "griner" efter deres tekst i stedet for at bruge smileys.

Jeg har tænkt lidt over, hvad det er, der gør, at jeg kan blive så helt overdrevet irriteret over det - for objektivt set er det jo ret uskyldigt. Jeg er dog ikke blevet et hak klogere... smiler...

Er der noget, der kan give dig myrekryb, uden at du ved hvorfor?

11 Comments:

Blogger Amocca said...

alt der staves med Z som burde være stavet med S kan drive mig til vold...

Det samme kan folk der kalder mig "søde" "vense" og des lige på skrift...

9:41 PM  
Blogger Spirren said...

Men hvad nu hvis man synes du er en sød og dejlig person Amocca ?????
Hvordan fortæller man dig det så, hvis ikke man må kalde dig søde????

10:05 PM  
Blogger Amocca said...

man må godt sige at jeg er søde... man må bare helst ikke kalde mig søde ... jeg ved godt det ikke giver mening...

Men ellers tager jeg jo hjertens gerne imod lækre superlativer som lækker, dejlig, laber, gudinde agtig og så fremdeles

*griner (og skuler snedigt til snowie)*

10:09 PM  
Blogger Snowie said...

Så "zøde venze" eller måske med lidt skiftevis stort og småt "ZøDe VeNzE" kunne godt fremprovokere øretæver?

*smiler frygtsomt*

10:11 PM  
Anonymous Anonym said...

Jep, der er masser; når folk raller ude i overhalingsbanen på motorvejen og ikke trækker ind, når folk siger fx. jeg har lagt og sovet (gu´ har du ej, du har ligget), når toilettet på arbejdspladsen ikke er rengjort (ad bad), når man bare ikke kan få lov til at gå inde i en butik uden ekspedienten konstant skal rende efter en, når naboen slår græs om sommeren kl. 18:30 en lørdag aften og gæsterne sidder på terassen, når jeg er tvunget til at høre Nik og Jay gennem en andens MP 3´er og ja jeg kunne blive ved...

6:35 PM  
Anonymous Anonym said...

Myrekryb får jeg af "forpligtige" og "bekræftige"... ydrk

6:45 PM  
Blogger Snowie said...

@ to trange

Ja, "bekræftige" og "bekræftigelse" skurrer også skidt i mine ører - men rent faktisk er det lige så korrekt at bruge ordet "forpligtige" som "forpligte"...

Og ja, jeg er vist lidt nørdet med sprog... smiler...

;-)

8:15 PM  
Anonymous Anonym said...

"Fordi at" ser ikke pænt ud. Det hedder bare "fordi" Synes også "talt med" ser bedre ud end "snakket med".

2:45 PM  
Anonymous Anonym said...

Ang. diskussionen ang. "fordi at".
Det er, fordi at det danske "fordi at" har sine sprogrødder i det islandske "fortvi et".
Så hvis man flueknepper helt vildt, så er det mest korrekte faktisk at bruge bisætningsindlederen "at" efter "fordi", som nok mere befinder sig i gruppen af konjunktioner. "At"'et indleder altså til den ledsætning, man påbegynder med et "fordi". ;-)
Det hele stammer fra efterkrigstiden, hvor man i DK besluttede sig for, at NU skulle det danske skriftssprog være 100% dansk - så man indførte bolle-å, fjernede det islandske "at", fjernede de store bogstaver foran navneordene (altså ændrede dem fra majuskel til minuskel) osv.

Jeg fandt forresten ud af i går, at jeg er én af dem, som slikker på fingrene, før jeg f.eks. skal åbne en pose. Og brugte hele rundturen i Rema og ISO på at stå imod - især da det gik op for mig, at jeg ikke en gang bruger samme finger til så at åbne posen med?!

Ellers er jeg jo mere følsom over for det nyopfundne "afvide"! Hvad helved er det??? "Jeg fik lige afvide...." Argh!!!!! AT VIDE!! Det hedder AT VIDE! AFvide??? Hvad er det???

PS. Tak for date i mandags. Det var hygsomt. :-p

9:00 AM  
Blogger Snowie said...

@ Line :-)

Selvtak for date! :-)

Og tak for grinet foranlediget af din sutte-på-forkert-finger-for-at-åbne-pose-histore!!

---

Jeg er kommet i tanke om, at jeg heller ikke snuppe folk, der tager mange små slurke af deres sodavand, og brøler aaahhhhhh højlydt mellem hver slurk. Hold op med det!

9:32 PM  
Blogger soesterlystig said...

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
:o) :o) :o) :o) :0) :o) :o) :o)

2:40 PM  

Send en kommentar

<< Home