mandag, november 20, 2006

En dårlig vane?

I morges i s-toget sad en dame, som konsekvent slikkede på poten, inden hun bladrede om på næste side i den gratisavis, som hun med garanti havde tænkt sig at efterlade i toget til glæde for senere passagerer. Det er da gustent.

Det har aldrig (spejderære!) voldt mig synderligt besvær at bladre i noget uden først at slikke på min finger, og jeg har derfor ikke helt fanget fidusen med at gøre det. Er det mon bare en dårlig vane? Eller er jeg så fantastisk heldig at være udstyret med fingre, som har den helt perfekte fugtighed til at bladre med?

1 Comments:

Blogger knockmeup said...

Ja! Du må have fingerspidser med perfekt modstand, sandsynligvis i form af den rette grad af fugtighed eller en særligt gummi-agtig overflade på huden. Ligesom min kæreste. Som føler, at han tjener en god og retfærdig sag, når han forsøger at forhindre mig i at fugte fingerspidsen lidt, så jeg kan få fat i avis-siden. Men jeg kan ikke uden fugt. Undskyld, men jeg kan ikke. Jeg kan ikke. Kan ikke....

11:20 PM  

Send en kommentar

<< Home