onsdag, februar 15, 2006

Bling-bling

En ny dille har ramt Danmarks raske unge svende.

Jeg kørte med bus forleden morgen, og ind i bussen trådte 5 raske unge svende på omkring 15-16 år.

Nogle gange skal jeg virkelig koncentrere mig for ikke at sidde med et stort smøret grin, når jeg ser noget, som jeg synes er helt vildt latterligt.

Nå... jeg sidder der midt i bussen og koncentrerer mig om ikke at grine, mens mine øjne fængsles af 3 af gutternes øreflipper. De har huller i ørerne. Det er nu ikke så meget det. Det er selve det smykke, de har valgt at stikke igennem dette hul og stolt bære i det offentlige rum. Vi taler en "diamant" på størrelse med solen - I kid you not!

David Beckham. Han gør det. Jeg ved det. Men han kan jo for fanden "pull it off". Han er lækker. Alt hvad han påfører sig fremhæver lækkerheden.

Behøver jeg understrege, at det samme altså ikke lige nødvendigvis gjorde sig gældende for vores 3 raske unge svende i sen-puberteten? Tværtimod. Et stort skinnende smykke kan altså være en meget kedelig kontrast til et ikke så heldigt ansigt.

Det er fedt at turde skille sig ud. Men når 3 ud af 5 prøver at skille sig ud på én og samme måde. Ja, så er det sgu de øvrige 2, der ender med at skille sig ud...