søndag, januar 08, 2006

Snowie - en stakkels neandertal?

The true Snowie?
Jeg kan ikke helt gennemskue, om det er mig, der har svært ved at følge med udviklingen, eller om udviklingen simpelthen skulle se at geare lidt ned og tage et slags sabbatår?

Det er meget oppe i tiden, at dit nye fladskærmsfjernsyn død og pine skal være HD-ready ("High Definition").

En udsendelse i HD skulle være af langt bedre kvalitet, end hvad vi hidtil har været vant til. Men har jeg virkelig brug for bedre kvalitet? Jeg føler mig rigtig godt tilpas, med den kvalitet, jeg har lige nu. Lejlighedsvise atmosfæriske forstyrrelser er da en del af charmen. Men det er måske bare noget, jeg bilder mig ind...?

"Jamen Snowie, HD-stillbilledet er kniv-skarpt!"

Siden hvornår er man begyndt at kigge på stillbilledet på et fjernsyn? Når jeg trykker pause, er det som regel for at gå på potten, eller fordi jeg er blevet sulten. Det hører i hvert fald til de absolut sjældne tilfælde, at jeg trykker pause for at sidde og nyde stillbilledet. Men ak - måske bliver det anderledes med de nye HD-tv-tider... Så skal der sgu ses stillbilleder. Dét skal jeg love jer.

Længe før min tid tog mennesket skridtet fra hestevogn til automobil og rigtig meget længere før min tid begyndte mennesket at gå oprejst... Jeg selv tog skridtet fra video til dvd - og det smertelige skridt fra "jeg skal ALRDIG have en mobiltelefon" til "jeg fatter ikke, jeg kunne leve uden mobiltelefon."
Om få år vil jeg sikkert nægte at se andet end HD-tv og slet ikke kunne forstå, at mine dyrebare øjne tidligere har fundet sig i noget som helst andet.

Men hvornår stopper vanviddet? Hvornår er mennesket tilfreds? Eller måske er det i virkeligheden slet ikke meningen, det skal stoppe.

Måske er udviklingen af ny teknologi moderne tids evolution...

Men hvad ved jeg - jeg er vist bare en stakkels neandertal fanget i en menneskekrop...