torsdag, februar 02, 2006

BG B(l)ank


Dengang yoyo var det vildeste legetøj, studenterbrød var det lækreste, man kunne forestille sig hos bageren, weekendbranderten opstod af en blanding mellem Grøn Mikado og Martini Rosso, og mens BG Bank endnu hed Bikuben...

Dengang havde jeg mine penge på en konto i selvsamme bank...

År senere, da yoyo'en lå bagerst i skuffen og samlede støv, studenterbrød smagte mere og mere af komprimeret badesvamp, og den absolut sidste brandert i Grøn Mikado og Martini Rosso havde straffet min krop, flyttede jeg (næsten) alle mine penge til en anden bank, men efterlod - uvist af hvilken årsag - omkring 40 gode danske ører på kontoen. Kontoen har jeg stadig, og jeg bliver mindet om det hvert år, når min årsopgørelse fra banken med tilskrivning af renter lander i postkassen. Jeg morer mig hver gang over, at de bruger over4 gange mit samlede indestående på at sende mig et fint brev herom.

For et par dage siden nåede komikken dog sit klimaks. Jeg har simpelthen fået tilsendt et spritnyt hævekort til min konto :-) Det bliver dog nok desværre først post mortem, at mit indestående via rentetilskrivningen når derop, hvor jeg rent faktisk kan benytte mit fine nye hævekort... Men fint, dét er det!