torsdag, marts 16, 2006

Historiefortælling!

Ohøj kære læsere - i et ydmygt håb om, at der er nogen derude :-)

Nu skal vi rigtig hygge os og sammen skrive en historie!

Reglerne er som følger:
  • Du må skrive alle de gange, du vil, men der skal være minumum 2 nye indlæg, inden du skriver igen. Du må ikke omgå denne regel ved at kalde dig flere navne. Jeg har ikke mulighed for at tjekke det, men du er da for træls, hvis du gør det. Hvis det opdages, idømmes du 30 piskeslag med spaghetti (al dente).
  • Dit indlæg skal indeholde mellem 50 og 70 ord og skal være en læsbar fortsættelse af det forrige indlæg.
  • Skriv indlægget i kladde og tjek, at der ikke er en, der er kommet dig i forkøbet, inden du poster - ellers bliver det noget værre rod.

Historien starter (og slutter måske også, hvis ingen vil lege med mig) således:

Han blev mere og mere frustreret over, at kuglepennen ikke virkede. Det var altså vigtigt, at han fik noteret nummeret ned. Larmen blev højere og højere, og han tog sig til hovedet og skreg frustrationerne ud. Hvorfor i alverden skulle lige netop dette være hans skæbne? Han lukkede sine øjne og tænkte på dengang, hvor...

1 Comments:

Blogger Snowie said...

Han kiggede lidt ud af vinduet og lage mærke til, at larmen var væk. Han nød den tiltrængte ro. Han lagde sin hånd på det kølige vindue og lod den langsomt glide ned. Nu så han, at hans fingre var smurt ind i blæk fra kuglepennen! Men det var ikke en tilfældig klat - blækket dannede numre: 5-7-8-3-1.

2:24 PM  

Send en kommentar

<< Home