torsdag, marts 16, 2006

Historiefortælling!

Ohøj kære læsere - i et ydmygt håb om, at der er nogen derude :-)

Nu skal vi rigtig hygge os og sammen skrive en historie!

Reglerne er som følger:
  • Du må skrive alle de gange, du vil, men der skal være minumum 2 nye indlæg, inden du skriver igen. Du må ikke omgå denne regel ved at kalde dig flere navne. Jeg har ikke mulighed for at tjekke det, men du er da for træls, hvis du gør det. Hvis det opdages, idømmes du 30 piskeslag med spaghetti (al dente).
  • Dit indlæg skal indeholde mellem 50 og 70 ord og skal være en læsbar fortsættelse af det forrige indlæg.
  • Skriv indlægget i kladde og tjek, at der ikke er en, der er kommet dig i forkøbet, inden du poster - ellers bliver det noget værre rod.

Historien starter (og slutter måske også, hvis ingen vil lege med mig) således:

Han blev mere og mere frustreret over, at kuglepennen ikke virkede. Det var altså vigtigt, at han fik noteret nummeret ned. Larmen blev højere og højere, og han tog sig til hovedet og skreg frustrationerne ud. Hvorfor i alverden skulle lige netop dette være hans skæbne? Han lukkede sine øjne og tænkte på dengang, hvor...

4 Comments:

Blogger kimblim said...

..han havde fået kuglepennen i julegave af sin onkel. Først havde han hadet den kuglepen som pesten, men nu kunne han ikke undvære den. Parker med indgraveret navn - den havde været hot i 80'erne, og den havde fulgt ham lige siden. Men nu var det måske slut, for hvis den ikke ville skrive det her nummer ned, kunne det sgu' også bare være ligegyldigt!

11:55 PM  
Blogger Tusindfryd said...

Så han slap opgivende kuglepennen, sukkede og rejste sig langsomt fra bordet.
Hvorfor havde han ikke flere kuglepenne, en blyant eller noget andet anvendeligt liggende på sit skrivebord? Lige som alle andre normale mennesker.
Han burde måske nok have forudset, at den her kuglepen ikke ville holde hele livet igennem. Og at den naturligvis ville svigte lige præcis den dag, hvor det var så vigtigt at få noteret nummeret ned!
Så uheldig var han nemlig altid..

2:10 PM  
Blogger Snowie said...

Han kiggede lidt ud af vinduet og lage mærke til, at larmen var væk. Han nød den tiltrængte ro. Han lagde sin hånd på det kølige vindue og lod den langsomt glide ned. Nu så han, at hans fingre var smurt ind i blæk fra kuglepennen! Men det var ikke en tilfældig klat - blækket dannede numre: 5-7-8-3-1.

2:24 PM  
Blogger kimblim said...

Det var ligegodt satans! Lige præcis de cifre betød jo noget specielt for ham, og hvordan de tal var opstået af sig selv, var uforklarligt - ja, nærmest overnaturligt! Nu kom larmen tilbage og det føltes som om nogen prøvede at rive ham tilbage til livet!

7:43 PM  

Send en kommentar

<< Home