lørdag, marts 27, 2004

Frk. Snowies fornemmelse for smil

Det er tankevækkende, hvor meget andres humør kan smitte af på dig...

En flaskedreng i Netto der er i strålende humør, en buschauffør der nynner mens han udsteder din billet, en hjemløs på gaden der ønsker dig en god dag... Altsammen noget, der kan få mig til at smile, uanset hvor grå og trist min dag måtte have været hidtil...

Så tjahh... Jeg vil prøve at smile til nogle flere folk på gaden... Måske kan man vende andres dag til noget positivt bare ved et enkelt lille smil :o)

*SMIL*

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jeg havde sådan en oplevelse i går - fra den mest fantastiske overskudsagtige kvinde: Jeg havde to overfyldte plastikposer på cykelstyret -da jeg trak cyklen ud af stativet og ned, røg begge hanke af - og der stod jeg med varer ud over det hele.

Ud fra sidelinien trådte en mobiltelefontalende kvinde til og mens hun fik ordnet en aftale med pensonen i røret, herunder forklaret vejen til den Netto hvor de skulle mødes - hjalp hun med at rette op på min cykel, jagte rullende varer, putte varer i min kurv og diverse flåede poser. Alt sammen med et sødt smil og et hjælpsomt nik. Det hjalp på mit humør :-)

12:14 PM  

Send en kommentar

<< Home