torsdag, marts 25, 2004

Hey Nar! Stop det dér!

Kender du det med, at du ser en person gøre noget, som du finder særdeles forkasteligt - men du når ikke at sige noget til vedkommende, før situationen er ovre, og vedkommende er væk?
Et eksempel kunne være, at en (som regel lettere ækel) person lige ruller vinduet ned på bilen og tømmer sit delikate askebæger ud på vejen eller endnu værre lige kyler en tom Mathilde Kakaomælk ud ad vinduet. Jeg har SÅ meget lyst til at gå hen og banke på ruden og spørge, hvad F*%¤# i H¤&#*" vedkommende tænker på - men omvendt har jeg SÅ lidt lyst til at få en næve størrelse "smed" plantet lige i snotten...

En anden situation kunne være, når man stille og roligt tuller på arbejde, og der kommer en eller anden forhastet spade tonsende forbi en, som om hele verden afhænger af, at han kommer frem i tide. Hallo nar - ja, det er mig, der taler til dig - jeg ligger hernede på asfalten - du har lige væltet mig i din iver for at komme først... Stop dog lige op og bemærk, at du ikke er den eneste på kloden...

Jeg er træt af, at jeg ikke åbner munden i tide og får mit budskab ud - i stedet for at bruge de næste par minutter efter en sådan hændelse på at formulere den HELT perfekte verbale sviner i mit hoved :o)...